На Запорізькому напрямку є певні успіхи – Міноборони

Єдині новини

На Запорізькому напрямку точаться бої місцевого значення, і там є певні успіхи, але з цього не треба робити гучні повідомлення. Все йде згідно з планом.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, коментуючи ситуацію на Запорізькому напрямку.

«Там уже протягом певного часу російські війська знаходилися в позиції оборони. Що означає оборона? Це означає, що наші війська докладають усіх зусиль, щоб вони змушені були оборонятися. Безумовно, що на декількох певних напрямках ідуть бої місцевого значення, і там є певні успіхи у Збройних сил, але не треба робити з цього гучні повідомлення. У нас іде війна, і ми відвойовуємо свої території, все відбувається за планом», - зазначила Маляр.

Читайте також: Війська РФ безуспішно вели наступальні дії на чотирьох напрямках

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок Маляр заявила, що на східному фронті підрозділи оперативного стратегічного угруповання військ «Хортиця» здійснюють наступальні дії, на кількох напрямках українські захисники просунулися вперед.