Данілов: Росіяни зможуть забрати з собою лише ту землю, що залишиться на підошвах їхніх чобіт

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов наголосив, що єдиною землею, яку росіяни зможуть забрати з собою, є та, що залишиться на підошвах їхніх армійських чобіт.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Фейсбуці.

«Знищуємо рашистську гадину! Вдень і вночі! Солдат і техніку! Автоматом чи «Коктейлем «Спротив»! Словом чи ділом! Ми не дамо вам спокою жодної секунди!Будемо знаходити вас, де б ви не були, чекати в засідці або атакувати ваші колони! Ми будемо вас вбивати і гнати з нашої землі! І ми знайдемо і покараємо всіх, хто віддавав накази вбивати нас, українців, — наших воїнів, жінок і дітей! Хто стріляв по мирних містах і селах! Хто розстрілював «швидкі» і пожежні машини! Ми ніколи вас не вибачимо! Ми будемо вас гнати, допоки останній смердючий московський окупант своїм ходом або в целофановому пакеті не залишить українську землю!», — зазначив Данілов.

Читайте також: Фейкова смерть Залужного: Данілов розповів про засідання Ставки та «підморгнув» хейтерам

«І єдина земля, яку ви зможете із собою забрати, — це та українська земля, яка залишиться на підошвах вашого армійського чобота. Не більше. Вона залишиться у вашій труні як вічне прокляття за смерті і страждання, які ви принесли всім народам України! Ми вам це обіцяємо! Наша земля, наша історія і наш вибір!», — підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Данілов заявив, що Україна готова розпочати довгоочікуваний контрнаступ для відвоювання своїх територій.