Сирський - про ситуацію в районі Бахмута: Ворог не полишає спроб прорвати оборону

Фото

На Бахмутському напрямку ворог не полишає спроб прорвати оборону ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський, йдеться у повідомленні Сухопутних військ.

"Ситуація на Бахмутському напрямку залишається напруженою, проте контрольованою. Ворог не полишає спроб прорвати нашу оборону довкола міста та направляє туди свої кращі підрозділи", - йдеться у повідомленні.

За його словами, українські захисники героїчно тримають місто та завдають значних втрат силам противника. Мужні піхотинці 28-ї, 54-ї, 56-ї та 57-ї бригад разом із побратимами з 93-ї та 4-ї бригади оперативного призначення, а також іншими силами оборони пліч-о-пліч тримають фронт, не залишаючи ворогові шансів на успіх.

Читайте також: У районі Бахмута за добу відбулися 14 бойових зіткнень — ЗСУ ліквідували 86 загарбників

У повідомленні йдеться, що Сирський постійно перебуває на лінії фронту разом з підпорядкованими підрозділами. Спільно з командирами вони узгоджують дії, котрі завадять ворогу реалізувати свої плани.

Командувач Східного угруповання військ відзначив кращих захисників за успішне виконання бойових завдань.

Як повідомляв Укрінформ, у районі Бахмута за добу відбулося 14 бойових зіткнень із ворогом, під час яких знищено за добу 86 окупантів, 117 зазнали поранень.

Фото: Сухопутні війська ЗСУ