Артилерія рф вдарила по Чорнобаївці та Зміївці на Херсонщині, серед поранених однорічний хлопчик

Артилерія рф обстріляла Чорнобаївку на Херсонщині, поранений однорічний хлопчик. Окрім того, у селі Зміївка в результаті ворожого обстрілу поранені двоє людей.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Херсонської ОВА, передає Укрінформ.

"Щойно російська артилерія вдарила по Чорнобаївці. Через ворожий обстріл поранення дістав однорічний хлопчик", - йдеться у повідомленні.

В ОВА зазначили, що зараз карета “швидкої” везе малюка до лікарні, аби медики могли врятувати його життя. Хлопчик у середньому стані тяжкості, уламками скла йому поранило вуха та обличчя.

Водночас у селі Зміївка Херсонської області внаслідок чергової атаки російських загарбників поранення дістали 54-річний місцевий житель та 34-річний волонтер із Кривого Рогу, повідомляє пресслужба ОВА.

За даними ОВА, місцевий житель дістав уламкове поранення стопи, у волонтера травми тяжчі.

Читайте також: росіяни обстріляли Часів Яр на Донеччині, поранена жінка

"Чоловік, що прибув допомогати людям, котрі живуть під постійними обстрілами, сам потрапив під щільний ворожий вогонь. Він дістав уламкові поранення руки з неповною ампутацією предпліччя, складні перелами руки та ноги", - зазначили в обладміністрації.

Постраждалі доправлені до Бериславської лікарні. Медики надають їм необхідну допомогу.

Як повідомляв Укрінформ, 28 лютого в Херсонській області через ворожі обстріли загинули четверо мирних жителів, є поранені.