Вночі армія рф завдала ударів по Слов'янську та Святогірську

Фото

На Донеччині вночі армія рф завдала ударів по Слов'янську та Святогірську, від ворожих обстрілів на Горлівському напрямку є загиблі на поранені мирні жителі.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував світлини руйнувань.

«Уночі росіяни завдали ударів по Слов'янську та Святогірську — є пошкодження, але ніхто не постраждав… На Горлівському напрямку одна людина загинула і одна поранена в Іванівському Бахмутської ТГ; є поранений і в Бахмуті. У Костянтинівській ТГ поранено людину в Диліївці, пошкоджено чотири будинки в Миколаївці», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку обійшлося без жертв, але вночі тривали інтенсивні обстріли Мар'їнської ТГ: Мар'їнки, Красногорівки, Георгіївки та Максимільянівки, також відбулися обстріли Курахового та Курахівки.

Читайте також: росіяни за добу атакували дев'ять регіонів України

У Часовому Яру пошкоджено будинок, у Соледарській ТГ пошкоджено два будинки у Федорівці, два будинки та дві адмінбудівлі у Васюківці.

«На Лисичанському напрямку під обстрілами Званівка та Сіверська ТГ — у Сіверську одна людина поранена», - констатував Кириленко.

Як повідомлялося, за 23 лютого російські загарбники вбили двох жителів Донеччини, ще семеро в області зазнали поранень.

Фото: Павло Кириленко