Загарбники вночі обстріляли критичну інфраструктуру Одещини та острів Зміїний

Уночі російські загарбники завдали кількох ракетних ударів по Одещині із застосуванням авіації і берегового ракетного комплексу з території тимчасово окупованого Криму: цілили по об'єктах критичної інфраструктури та острову Зміїний.

Про це із посиланням на Оперативне командування "Південь" повідомляє у Телеграмі пресслужба Одеської міської ради, передає Укрінформ

"Двічі територію регіону атаковано авіацією. Намагаючись створити панічні настрої серед населення прикордонних з Молдовою і невизнаним Придністров'ям районах, рашисти спрямували по розташованій там критичній інфраструктурі ракети повітряного базування. Двома Су-24М ворог здійснив бомбардування острова Зміїний, скинувши чотири авіабомби", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з берегового ракетного комплексу з території тимчасово окупованого Криму ворог випустив три протикорабельні ракети "Онікс", влучивши у прибережну зону.

Люди не постраждали, зазначили в ОК "Південь".

Читайте також: Ворожі дрони вночі атакували об’єкти енергетики у двох районах на Дніпропетровщині

Як повідомлялося, напередодні ввечері у небі над Одеською областю підрозділи протиповітряної оборони збили чотири дрони-камікадзе типу “Shahed”.

Загалом у період з 18.00 до 23.55 Сили оборони знищили 20 ударних безпілотників «Shahed-136/131».