«Косих, кривих беруть»: дружина загарбника розповіла про мобілізацію у рф - перехоплення

Аудіо

ГУР Міноборони оприлюднило чергову перехоплену телефонну розмову, у якій дружина загарбника розповідає, що в росії до війська забирають навіть хворих, котрі нещодавно перенесли операції.

Відповідний аудіозапис розмістила у Телеграмі пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, передає Укрінформ. 

«Ще невідомо, що далі буде… Сьогодні з Катюхою розмовляли: всіх гребуть, абсолютно. Косих, кривих - усіх забирають. Навіть, каже, у знайомого операція була… то через 10 днів забрали. У Ксюші Богдана забирають. Вона ж усе казала: «З такою болячкою в армії не служать». Я кажу: «Зараз не здох – значить пішов», - говорить жінка.

На уточнення чоловіка, чи ще набирають людей, адже мобілізація начебто закінчилася, вона відповідає: «Так це вояк набирають, Сашо…». «А, ну так… Вояк відправляють всіх, так вони що зробили? Вони мобілізованих ставлять на лінію оборони, а вояк усіх на передок», - каже загарбник.

Читайте також: Солдатам рф кажуть, що вони можуть поїхати додому лише вбитими чи пораненими - перехоплення

Своєю чергою дружина, розповідаючи про рівень підготовки та мотивації у «мобіків», зазначає, що у них «жінки вже соплі ллють», а самі мобілізовані здаються у полон.

Як повідомлялося, 11 січня ГУР МОУ оприлюднило аудіозапис, на якому один із загарбників каже, що чекає нагоди виїхати до рф, щоб утекти.