У ЗСУ прокоментували «візит» Шойгу на передову: Шапіто й деморалізація загарбників

Інформація про «візит» міністра оборони рф сергія шойгу на позиції російських військових на тимчасово захопленій території України потребує підтвердження. 

Про це речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий сказав в ефірі телемарафону, передає Укрінформ із посиланням на Радіо Свобода.

«Не дуже довіряю, що він (шойгу – ред.) такий сміливий, що прибув туди. Але я скажу навіть більше. Візит людини, яка начепила погони генерала армії, не служивши навіть строкової служби в армії, і яку називають «фанерним маршалом» самі військовослужбовці зс рф – це радше мінус, аніж плюс», – зауважив Череватий.

Читайте також: Візит шойгу до мінська: про участь білорусі у сухопутній операції поки не йдеться - розвідка

За його словами, це швидше деморалізація особового складу, ніж підтримка. «Коли приїжджає цей ряжений, шапіто, то це виводить їх (російських військових – ред.) з себе», – пояснив речник Східного угруповання ЗСУ.

Як повідомлялося, російські ЗМІ з посиланням на міноборони рф поширили інформацію, буцімто шойгу відвідав передові позиції російських окупаційних військ на тимчасово загарбаній території Україні.