На Донеччині ворог стріляв по всій лінії фронту - пошкодив Центр молоді, згорів коледж

Фото

На Донеччині російські загарбники вночі стріляли по всій лінії фронту, пошкоджений Центр молоді, повністю вигоріла будівля коледжу.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Напередодні ввечері та вночі росіяни продовжували стріляти по цивільних по всій лінії фронту. На Волноваському напрямку під вогонь потрапив Вугледар — пошкоджено 4 будинки, без жертв… На Горлівському напрямку росіяни активно стріляли по Бахмуту: пошкоджено житловий будинок та Центр молоді, повністю вигоріла будівля коледжу», - написав очільник області.

Він зазначив, що були також поодинокі обстріли на околицях Торецької і Соледарської громад.

На Лисичанському напрямку близько 40 прильотів було зафіксовано по Торському і Зарічному Лиманської громади.

Кириленко нагадав, що на Донецькому напрямку за попередню добу найбільше постраждала Курахівська громада — у Гірнику 12 грудня дві людини загинули, 12 поранені, пошкоджені 9 багатоповерхівок та господарча споруда; приміщення підприємства пошкоджене у Курахівці. Також зафіксовано періодичні обстріли Мар'їнки та Георгіївки, постраждалих немає.

Читайте також: Армія рф обстріляла ділянки фронту на Донеччині, поранені цивільні

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

Фото: Павло Кириленко / Телеграм