Мобілізовані росіяни благають родичів витягнути їх з війни за будь-яку ціну – СБУ

Аудіо

Щойно мобілізовані росіяни, яких відправляють на передову в Україну, масово телефонують родичам і благають витягнути їх з війни за будь-яку ціну.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у черговому перехопленні Служби безпеки України, оприлюдненому в Телеграмі.

«У російських «мобіків» на Донбасі почалася паніка: щойно мобілізованих кидають у саме пекло, де їх на земельні добрива перетворює ЗСУ. Тож вони масово телефонують своїм рідним, благаючи їх витягнути себе з війни за будь-яку ціну», - ідеться у повідомленні.

СБУ перехопила кілька подібних розмов загарбників, які перебувають у Донецькій області.

«Зая, слышишь, звони родителям! Звони Ваниной жене… Поднимайте вопрос опять на уровне Богомаза (губернатор брянської області рф, - ред.). Нас всех на передок, ... отправляют! Там около 40 тыс. ВСУшников стоит... Из взвода, что был, который вышел - 3 выживших осталось», – скаржиться дружині росіянин.

Інший закликає не обмежуватися чиновниками місцевого рівня і звертатися до президента рф.

«Напевно, лише тут рашисти зрозуміли, що бути гарматним м’ясом – це і є їхня місія на цій війні», - наголосили в СБУ.

Читайте також: Окупант скаржиться, що військові рф кинули його пораненим - перехоплення

У спецслужбі нагадали, що для тих, хто хоче зберегти життя, є спеціально створені номери телефонів: +380665803498, +380931192984.

«Закликаємо ділитися цими контактами зі своїми знайомими в рф. Що більше рашистів здасться в полон – то швидше закінчиться війна», - додали в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило перехоплену телефонну розмову російського загарбника, який розповідає матері про «скотське» ставлення до поранених.