Президент запевнив, що всі українські полонені повернуться додому

Президент Володимир Зеленський заявив, що всі українські полонені повернуться додому, команда, яка займається обмінами, продовжує роботу.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Відбувся черговий етап звільнення наших людей з російського полону. Вдалося повернути 108 українок - офіцерів, сержантів, рядових. Армія, ВМС, тероборона, Нацгвардія, прикордонниці. 96 - військовослужбовиці, із них 37 - евакуйовані з Азовсталі, 12 цивільних. Є серед звільнених сьогодні й ті, кого захопили в полон ще задовго до повномасштабної війни. Ми ні про кого з наших не забуваємо, усіх маємо повернути. І повернемо. Наша команда, що займається обмінами, продовжує цю роботу. Буданов, Єрмак, Усов Малюк, Лубінець, інші”, - зазначив Зеленський.

Він подякував усім причетним за цей успіх, а також тим, хто поповнює наш обмінний фонд та забезпечує взяття ворогів у полон.

Читайте також: З полону звільнили військову лікарку з «Азовсталі», яку росіяни під час евакуації розлучили з дитиною

“Чим більше російських полонених буде у нас, тим швидше ми зможемо звільнити наших героїв. Про це має пам’ятати кожен український воїн, кожен командир на передовій”, - наголосив глава Української держави.

Як повідомлялося, Україна у понеділок, 17 жовтня, звільнила з російського полону 108 жінок.

Фото: Андрій Єрмак, Телеграм