У Миколаєві вночі через атаки дронів-камікадзе горів фармацевтичний склад та олійний термінал

Минулої ночі Миколаїв атакували дрони-камікадзе - влучили у фармацевтичний склад та олійний термінал, сталася пожежа, також були влучання по громадах області. 

Про це повідомляє Миколаївська ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Уночі 16 вересня, близько 22:06, ворог атакував місто Миколаїв дронами-камікадзе Shahed-136. Три дрони влучили в об’єкти промислової інфраструктури та фармацевтичний склад. Попередньо, постраждалих немає», - йдеться у повідомленні.

Як уточнив міський голова Олександр Сєнкевич, після влучання зайнялись резервуари із соняшниковою олією. Також пожежа виникла на фармацевтичному складі.

У свою чергу, в ГУ ДСНС у Миколаївській області зазначили, що після ворожої атаки дронами загорілись два резервуари з непереробленою олією на території підприємства в Заводському районі. Пожежу спочатку локалізували, а потім ліквідували на площі 1000 кв. м. До гасіння залучалось 13 одиниць техніки та 63 вогнеборці.

Читайте також: Загарбники атакували Миколаїв дронами-камікадзе, два збиті

У неділю о 16:05 через артобстріл населеного пункту Первомайської громади пошкоджено об’єкт соціальної інфраструктури. О 22:51 внаслідок обстрілу дронами-камікадзе Shahed-136 в Коблівській громаді виникла пожежа на відкритій території.

Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. Вночі 17 жовтня, орієнтовно о 04:20 були обстріли між двома населеними пунктами. Влучання по сільськогосподарському підприємству. Постраждалих немає. Детальна інформація уточнюється.

Вчора з 10:00 до 11:00, о 14:00 та опівночі обстрілів зазнали два села Широківської громади. Влучання були по відкритих територіях, дорогах та за межами населених пунктів. Постраждалих немає.

Читайте також: На півдні ЗСУ зранку знищили 15 дронів-камікадзе, на сході — три ворожі ракети

Також зазначається, що 16 жовтня, з 21:30 до 22:30 російські окупаційні війська атакували Миколаївщину дронами-камікадзе Shahed-136. Одинадцять з них було збито на території області.

Як повідомлялося, внаслідок масованого ракетного удару по Миколаєву 13 жовтня загинуло вісім людей.