російські військові заздрять озброєнню ЗСУ та вважають себе смертниками — перехоплення

Аудіо

Служба безпеки України перехопила розмову, яка свідчить, що російські військові заздрять озброєнню українських Збройних сил та вважають себе смертниками.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє СБУ.

Так, у перехопленій розмові російський контрактник, який перебуває на Херсонському напрямку, описує своєму землякові ситуацію на фронті, згадуючи, зокрема, як ЗСУ завдавали по них ударів з авіації та здійснювали танкові атаки.

За його словами, українські захисники щодня б'ють по російських позиціях протитанковими керованими ракетами та з реактивних систем залпового вогню.

«Судячи з усього, кількість матюків, які використовують росіяни, прямо пропорційна страху, котрий вони відчувають», – зауважили у СБУ.

Також загарбник скаржиться, що в російській армії немає озброєння рівня ЗСУ, а власна штурмова авіація не прилітає їм на підтримку. Через це росіянин вважає себе та своїх товаришів ледь не смертниками.

Читайте також: росіяни невдоволені, що путін ігнорує удари по військових базах у Криму – розвідка

«Я же говорю, что здесь все не так, как думают там, в россии! Тут по-взрослому, братан!», – додає він.

Як повідомляв Укрінформ, російські військові виміщують свою ненависть за поразки від ЗСУ на цивільних, зокрема вдаються до насильства проти жінок.