російські військові знали, куди влучать ракети - Зеленський про удар по Запоріжжю

Президент Володимир Зеленський заявив, що російські військові знали, куди влучать їхні ракети, якими вони завдали удару по Запоріжжю.

Як передає Укрінформ, про це він сказав у своєму відеозверненні.

“Ворог розпочав цей день зі свідомого, абсолютно прорахованого вбивства українців у Запоріжжі. Ракетний удар по цивільній автоколоні. Станом на цей час - 30 загиблих. Майже 100 поранених, травмованих. російські військові знали, куди влучать їхні ракети. Це зробили нелюди: від першого до останнього, від того, хто дав цей наказ, і до усіх, хто цей наказ виконав”, - сказав Зеленський.

Він наголосив, що “вони відповідатимуть обов’язково перед законом і перед людьми”.

“Саме тому ми впевнені в нашій перемозі, саме тому ми перебрали ініціативу у війні. Саме тому ми зараз досягаємо відчутних результатів на полі битви. І це дуже важливо. Вітаю героїв. Бо ми залишаємося людьми й отримуємо підтримку від людей - від усіх людей світу, від кожного і від кожної, хто відчуває біль, коли дізнається про свідоме вбивство ні в чому невинних людей”, - підкреслив Президент.

Читайте також: Кількість поранених унаслідок обстрілу колони у Запоріжжі зросла до 92

Також він додав, що “у москві сьогодні відбувся якийсь там черговий, чесно кажучи, фарс”.

“Щось там відзначали, щось там скандували, співали на площі, говорили про Запоріжжя, коли вони самі ж у Запоріжжі влаштували таке. Нелюди. Вічна пам’ять усім загиблим від російських терактів”, - зауважив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, уранці 30 вересня російські війська обстріляли колону автомобілів із цивільними, які з гуманітарною метою намагалися виїхати на тимчасово окуповані території.

Фото: Офіс Президента