Слов'янськ знову зазнав ворожого обстрілу

Фото, відео

Місто Слов'янськ на Донеччині знову зазнало обстрілу російськими загарбниками, інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

Про це у Фейсбуці повідомив керівник військово-цивільної міської адміністрації Слов'янська Вадим Лях, повідомляє Укрінформ.

«У Слов'янську знову неспокійно. Ворожий обстріл у районі вул. Барвінківської та в центрі – вул. Ботанічна та Шевченка. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється. Бережіть себе! Тримаємося. Ми разом!», - написав Лях.

Він опублікував фотографії та відео з місця падіння ворожого озброєння, на яких можна побачити глибоку вирву в землі, залишки боєприпасу, що розірвався, пробиту стелю житлового будинку.

Як повідомлялося, російські загарбники 26 вересня знову обстріляли центр Краматорська в Донецькій області, внаслідок чого чотирьох людей поранено, пошкоджено багатоповерхівки та сквер.

Читайте також: росіяни обстріляли 11 населених пунктів Донеччини – поліція показала наслідки

Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ росії, в регіоні немає газопостачання, проблеми з водою.

В області на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони та підтримки роботи критичної інфраструктури, бо саме таку максимальну кількість людей можна буде обігріти взимку.