Лінія фронту на сьогодні становить 1300 кілометрів - Міноборони

Лінія фронту станом на сьогодні становить 1300 кілометрів.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

«Сьогодні відбуваються стабілізаційні заходи, тобто у нас задача - це здійснити певні заходи безпеки, враховуючи, що територія знаходилась під окупацією. І друге – у нас задача втримати ці території. Якщо говорити загалом про фронт, то на сьогодні у нас лінія фронту - 1300 км, тобто вона дуже протяжна і на сьогодні наші герої мужньо чинять опір на Донеччині тому що там сьогодні епіцентр застосування військових сил нашого ворога. На сьогодні наші воїни ще в одному епіцентрі на півдні теж мужньо протистоять ворогу. Тому сьогодні основні зусилля ЗСУ сконцентровані на тому, щоб ворог не міг просуватись і на можливості повернення наших територій», - заявила Маляр.

Читайте також: У Міноборони показали рапорти з масовими відмовами солдатів рф воювати в Україні

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області з 6 до 14 вересня від російських загарбників звільнені близько 8500 квадратних кілометрів території, близько 388 населених пунктів та близько 150 тисяч людей.

Фото: Міноборони