Подоляк указав міноборони рф на наслідки використання «алкогольної хімічної зброї»

Радник керівника ОП Михайло Подоляк іронічно прокоментував заяву міноборони рф, яке звинуватило Україну в начебто застосуванні отруйних речовин проти російських військових.

Про це Подоляк написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Уважно ознайомившись з офіційною заявою міністерства оборони росії щодо отруєння військових російської окупаційної армії в українському місті Василівка Запорізької області та звинуваченням України у використанні «хімічної зброї» (до речі, вони про це кажуть з усією серйозністю), можемо сказати таке (теж серйозно):  Надмірне вживання дешевого неліцензійного алкоголю в 40-градусну спеку разом із простроченими сухпайками «армії росії» абсолютно точно може призводити до непередбачуваних наслідків. Українська земля ніколи не буде гостинною до російських окупантів. Нескінченна блювота - це ще найкраще, що може на вас тут чекати. Однак розуміємо, що чекати від вас адекватності - не на часі, тому продовжуйте розповідати «байки доброї волі» про масштабне використання «алкогольної хімічної зброї», - написав Подоляк.

Він зауважив, що завжди дивувався поведінці «офіційних осіб рф» різних рівнів. Зокрема, їхнім намаганням очевидні провальні для себе речі пояснювати анекдотичними та абсурдними конспірологічними версіями.

Читайте також: ЦПД спростував фейк про застосування отруйних речовин проти військ рф

«Таке враження, що ці «хлопці з круглими очима» все ще живуть на початку 90-х і беруть свої пояснення виключно з тогочасних провінційних таблоїдів», - підкреслив радник керівника ОП.

Як повідомлялося, міністерство оборони рф звинуватило Україну в застосуванні проти російських військових у тимчасово захоплених районах Запорізької області хімічних отруйних речовин.