Командувач Сухопутних військ ЗСУ закликає не вірити заявам ворога про «перемоги» на фронті

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський закликає критично ставитися до поспішних заяв про ситуацію на фронті, особливо у ворожих джерелах інформації.

Як передає Укрінформ, про це угруповання Об'єднаних сил повідомляє у Фейсбуці.

«На сході тривають жорстокі бої з російськими окупантами. Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський продовжує роботу на найскладніших ділянках оборони», - ідеться в повідомленні.

За його словами, «ворог у своїх засобах масової інформації хвалиться уявними перемогами та начебто блискавичним просуванням. російські ЗМІ вільно оперують назвами нібито «захоплених» населених пунктів. Це, м’яко кажучи, не відповідає дійсності, і реальними успіхами окупаційні війська похвалитися не можуть».

Як наголосив Сирський, «боротьба виснажлива і жорстока, вона вимагає від наших чоловіків та жінок максимального напруження, неймовірних фізичних та моральних зусиль. Але необхідно критично ставитися до поспішних заяв, особливо у ворожих джерелах інформації, та вірити у наших героїв».

Читайте також: Сирський перевірив, як підрозділи Сухопутних військ тренуються на американських БТРах

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, українські воїни на напрямку Сторожове – Новосілка зупинили ворожий наступ та відкинули росіян.