Кількість поранених через російський обстріл Харкова зросла до 21

Фото

Кількість поранених через російський обстріл Харкова вранці зросла до 21.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Ранковий терор у Харкові. За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, станом на зараз 21 людина отримала поранення, 2 – загинули», - повідомив Синєгубов.

За його даними, на місцях влучань працюють 14 бригад екстреної допомоги, а правоохоронні органи ретельно фіксують усі злочини окупантів проти населення.

«Постраждали виключно цивільні люди, і виключно мирна інфраструктура: авто, торгівельні павільйони, житловий будинок, де на 1 поверсі розташована стоматологічна клініка, громадський транспорт», - зазначив голова ОВА.

Читайте також: За добу росіяни обстріляли сім областей та готуються до «референдумів» – зведення ВЦА

За даними радниці голови Харківської обласної ради, волонтерки Наталії Попової, серед постраждалих є дитина, її життя поза загрозою.

Як повідомлялося, обстріл одного з найбільш густонаселених районів Харкова почався після 9 ранку. Станом на 11.00 було відомо про двох загиблих і 19 поранених, з яких четверо перебувають у важкому стані.

Ворог обстрілює зупинки громадського транспорту в місті другий день поспіль. 20 липня на Салтівці загинули троє людей, у тому числі 13-річний хлопчик, його 15-річна сестра та літня жінка отримали поранення.

Фото: Олег Синєгубов