На півдні ЗСУ знищили 26 загарбників та 10 одиниць ворожої техніки

На лінії зіткнення південного фронту обстановка залишається напруженою.  

Про це повідомляє у Фейсбуці Оперативне командування "Південь", передає Укрінформ.

"Продовжуючи підступні важкоартилерійські обстріли Миколаєва 203 мм калібром, рашисти гатять по житлових кварталах, вбивають містян, руйнують цивільні будівлі, нищать автівки", - йдеться у повідомленні. 

Тим часом, додали у командуванні, було завдано двох гелікоптерних ударів по скупченню сил та позиціях ворога на Херсонщині, а також двох авіаційних ударів парами літаків по складах боєприпасів на Миколаївщині.

Читайте також: Відхід для перегрупування із Сєвєродонецька не буде трагедією - Данілов

Під час виконання вогневих завдань українські ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ разом з авіацією знищили 26 рашистів та 10 одиниць ворожої техніки, серед яких танк та ще шість одиниць броньованої техніки, два автомобілі та гаубиця.

Корабельне угруповання рф у Чорному морі продовжує тримати напоготові два надводні та підводний носій крилатих ракет. Також у готовності до дій великий десантний корабель. Зберігається загроза ракетних ударів з моря, і з суходолу, і з повітря, а також ймовірність десантної операції.

Читайте також: ЗСУ на сході знищили 48 російських військових та два міномети

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.