Загарбники шоковані, що весь світ підтримує Україну зброєю – перехоплення СБУ

Аудіо

російські загарбники шоковані тим, що весь світ підтримує Україну зброєю.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у перехопленній телефонній розмові російських військових, яку Служба безпеки України оприлюднила у Телеграмі.

"російські окупанти в шоці, що весь світ підтримує Україну зброєю. Це різко контрастує з "підкріпленням" загарбників: оскільки їм везуть "молодих довбнів", у яких навіть бронежилетів немає", - ідеться у повідомленні.

"Америкосы приволокли подкрепление им, оружие. Там Америка и весь мир! Все туда понял, подкрепление им! Все против россии", – говорить один військовий іншому. Він додає, що розмовляв із колегою, який займається поповненням для їхньої армії. "Молодняк, говорит, едут. Заехали туда, а они без броников. Пошли в магазин пиво покупать..." – бідкається росіянин.

"Тож поки "найСИНІша армія світу" купує пиво, ми освоюємо новітню зброю, щоб захистити свою державу", - підкреслили у СБУ.

Читайте також: Від елітної 58 армії росії не залишилось практично нічого – перехоплення СБУ

Як повідомляв Укрінформ, раніше СБУ опублікувала нові свідчення полонених росіян, які розповіли, що військове керівництво рф не дозволяє своїм військовим вирватися з війни в Україні, погрожуючи розстрілами тим, хто захоче залишити свої позиції.