російські військові скаржаться, що рубль перетворюється на «фантики»

Аудіо

російські загарбники скаржаться, що рубль перетворюється на "фантики".

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

У перехоплених телефонних розмовах росіяни скаржаться, що через сильну девальвацію 3 млн рублів виплати за поранення не вистачає навіть на однокімнатну квартиру в російській глибинці.

"У нас однокомнатная в Астрахани 4 ляма стоит. Купил себе машину, Volkswagen polo, двенадцатого года. Цены поднялись", – розповідає росіянин, який уже отримав кошти за поранення.

Читайте також: Мобілізовані жителі «днр» шукають правозахисників, щоб утекти з війниперехоплення СБУ

Його співрозмовник жартує, що для наступної виплати треба отримати ще одну "порцію люлєй" від Збройних сил України – "еще одно ранение, и как раз хватит".

"Що ж, якщо у цього окупанта не вистачає грошей і мізків, і він справді повернеться в Україну, то наші захисники зроблять усе, щоб він приєднався до майже 29 тис. "двохсотих" загарбників», - підкреслюють у СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, за словами речника Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука, через нестачу особового складу батальйонів морської піхоти, яку ЗСУ знищили у попередніх боях, у ЧФ росії поповнюють ці підрозділи корабельними кухарями і так званими "начальниками гальюнів" з інших суден.