Залужний провів переговори з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний обговорив із головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі безпекову ситуацію в Україні.

Про це Залужний повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Провів телефонну розмову з головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Обговорили складну безпекову ситуацію, зокрема ведення важких боїв на рубежі Харків - Ізюм, стримування російського наступу в Луганській і Донецькій областях, критичну ситуацію довкола Маріуполя, а також ракетні обстріли по всій території України", – зазначив він.

Головнокомандувач розповів, що під час розмови з американським колегою вкотре наголосив на актуальних потребах Збройних сил України в озброєнні та боєприпасах для посилення оборонних спроможностей.

Читайте також: Проведення оборонних операцій у Маріуполі не є темою для публічних обговорень – Залужний

Окрім цього, Залужний подякував генералу Міллі за розуміння та висловив сподівання, що завдяки допомозі партнерів Україні вдасться захистити себе та весь цивілізований світ від російської агресії.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Фото: armyinform.com.ua