Подоляк – про військових у Маріуполі: Маємо більше інформації, ніж відомо у соцмережах

Військово-політичне керівництво України володіє даними щодо ситуації в м.Маріуполі та робить усе можливе і неможливе, щоб допомогти українським воїнам.

Про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив у Твітері, передає Укрінформ.

"Якщо Кремль і ненавидить зараз щось більше за Україну, то це слово "Маріуполь". 1,5 місяця наші захисники боронять місто від російської орди, чисельність якої більша в 10+ разів. Вони тримаються під бомбардуваннями та вгризаються в кожен метр міста. Наші воїни залишаються заблокованими в місті та мають проблеми з припасами. Військово-політичне керівництво країни в курсі проблеми, відстежує ситуацію в режимі реального часу та має більше інформації, ніж відомо в соціальних мережах", – наголосив радник керівника ОП.

Читайте також: Хімічна атака у Маріуполі: в «Азові» розповіли про стан постраждалих

Подоляк запевнив, що Верховний Головнокомандувач Зеленський та керівництво Збройних сил України роблять усе можливе та неможливе, щоб знайти рішення й допомогти українським воїнам. Водночас він зауважив, що влада не може комунікувати всі плани та дії публічно, щоб не інформувати ворога. Радник керівника ОП закликав українців поставитися до цього з розумінням.

Як повідомляв Укрінформ, захисники Маріуполя – бійці "Азова", заявили, що політики їх не підтримують і вже понад два тижні не відповідають на дзвінки.

Читайте також: Бійці полку «Азов» у Маріуполі пошкодили КрАЗи противника та знищили їх боєкомплекти

Своєю чергою, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний наголосив, що влада робить усе можливе й неможливе для оборони Маріуполя. За його словами, зв’язок із підрозділами сил оборони міста стійкий та підтримується. Головнокомандувач ЗСУ також наголосив, що проведення оборонних операцій не є темою для публічних обговорень.