Нацгвардійці на Київщині здобули важливі документи російської БТГ

Бійці Національної гвардії України (НГУ) здобули важливі документи батальйонно-тактичної групи бригади рф, яка вела бої в одному з районів Київської області.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ, передає Укрінформ.

"​​Під час проведення розвідки в районі населеного пункту у Бородянському районі, що на Київщині, військовослужбовці НГУ знайшли місце розташування командного пункту батальйонно-тактичної групи військ рф. У ході обстеження на командному пункті знайдено важливу документацію: книгу штатно-посадового обліку, поіменний список особового складу, бойовий та чисельний розрахунок, таблицю позивних рашистської батальйонно-тактичної групи", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Війна для нас скінчиться, коли покарають усіх військових злочинців – Шмигаль

Командир військової частини НГУ, особовий склад якої проводив розвідку, зазначив, що ці документи вже передані до вищого штабу для подальшого опрацювання. «Це дуже вагома та цінна інформація, яка в подальшому може стати свідченням багатьох воєнних злочинів окупантів», - сказав представник НГУ.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну, російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Фото: Генштаб ЗСУ