В ОРДЛО привезли три тонни гумвантажу з препаратами першої допомоги у разі COVID-19

Фото

Через КПВВ «Щастя» на тимчасово окуповану територію України доставлено майже 3 тонни гуманітарного вантажу від Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Як передає Укрінформ, про цей йдеться у повідомленні ДПСУ.

Мешканцям ТОТ доправлено товари медичного призначення, зокрема, препарати для надання першої допомоги у разі захворювання на COVID-19.

Це 25 вантажний автомобіль, який прослідував через КПВВ «Щастя» з гуманітарним вантажем. Проте, на жаль, рух цим дорожнім коридором та ще п’ятьма іншими залишається заблокованим окупантами, зазначають в ДПСУ.

Як повідомлялось, за розпорядженням командувача Об’єднаних сил на лінії розмежування всі КПВВ щоденно, з 8.00 до 16.00, відкриті для пропуску. Водночас фактичний пропуск здійснювався лише у двох з них. Російсько-окупаційні війська залишають повністю заблокованими дорожні коридори через контрольні пункти в’їзду-виїзду «Щастя», «Золоте», «Гнутове», «Майорське» та «Мар’їнка».

Читайте також: В ООН кажуть, що пандемія ускладнила доставку гумдопомоги в ОРДЛО

Рух дорожнім коридором до контрольного пункту «Новотроїцьке» окупанти відкривають лише двічі на тиждень. При цьому російські найманці перешкоджають вільному переміщенню людей, суттєво обмежуючи пасажиропотік.

Фото: dpsu.gov.ua