Окупанти обстріляли позиції ЗСУ із мінометів калібру 120 мм та 82 мм

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це у Facebook повідомляє штаб ООС.

“У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було зафіксовано три обстріли, а саме: поруч з Березовим – з гранатометів різних систем; неподалік Старогнатівки – з міномета калібру 82 мм – 5 мін; поблизу Павлополя – зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Три обстріли були здійснені у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: поблизу Новолуганського – з міномета калібру 82 мм – 3 міни, а також було зафіксовано вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік населеного пункту Шуми – зі 120-мм мінометів – 6 мін, 24 міни із мінометів калібру 82 мм, а також противник вів вогонь із великокаліберних кулеметів; поруч з Гладосовим – з міномета калібру 120 мм – 3 міни”, - йдеться у повідомленні.

У штабі ООС додали, що 14 березня, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Читайте також: Представники Червоного Хреста отримають доступ до українських полонених в ОРДЛО – Єрмак

Ситуація на ділянці розведення №1 ситуація залишається стабільною. Режим тиші дотримується. Представники ДСНС України щоденно, з обох боків дороги, проводять обстеження місцевості на наявність вибухонебезпечних предметів.

На ділянці розведення №2 та №3 обставини стабільна. Тривають заходи щодо дотримання режиму тиші.