На Донбасі окупанти сім разів порушили "тишу", втрат немає

Станом на 18.00 понеділка російсько-окупаційні війська сім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі. Втрат серед українських військових немає.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Від початку поточної доби ворог сім разів порушив режим припинення вогню, із них тричі – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Усі обстріли сталися у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Ворог відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил: з мінометів калібрів 120 та 82 мм – в районі міста Авдіївка; з мінометів калібру 120 мм – двічі в районі населеного пункту Новоселівка Друга; зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – в районі міста Авдіївка; з автоматичних станкових гранатометів – поблизу населеного пункту Опитне; з великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту Невельське та Лебединське.

Читайте також: Окупанти на Донбасі готують "мобілізацію під прикриттям" - розвідка

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.