Окупанти пригнали 33 танки до села Тернове на Луганщині

Неподалік Тернового (на південний схід від Луганська) безпілотник міжнародних спостерігачів зафіксував 33 танки — двадцять чотири Т-72 і дев'ять Т-64.

Про це повдіомляє прес-штаб ООС з посиланням на українську сторону СЦКК.

"Російсько-окупаційні війська продовжують грубо порушувати визначені Мінськими домовленостями вимоги щодо відведення важкого озброєння", - йдеться у повідомленні.

Так, за даними звіту СММ ОБСЄ від 15 лютого 2019 року, моніторинг відведення озброєння свідчить, що озброєння та військова техніка з боку збройних формувань Російської Федерації розміщуються з порушенням лінії відведення важкого озброєння.

"13 лютого за межами виділених місць зберігання озброєння неподалік Тернового (на південний схід від Луганська) БПЛА міжнародних спостерігачів зафіксував 33 танки (двадцять чотири Т-72 і дев'ять Т-64)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти випустили по позиціях ЗСУ півсотні мін заборонених калібрів

Українська сторона СЦКК зазначила, що подібні підступні дії окупаційної адміністрації і збройних формувань Російської Федерації "в черговий раз демонструють небажання дотримуватись Мінських домовленостей щодо відведення озброєння по всій лінії розмежування сторін та про зацікавленість в подальшому загостренні конфлікту".