Українська сторона СЦКК закликає окупантів не заважати відновлювальним роботам на Донбасі

На Донбасі триває відновлення критичних об’єктів цивільної інфраструктури, яка постраждала внаслідок обстрілів з боку бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) закликає окупаційну адмінстрацію не перешкоджати відновлювальним роботам на цивільних об'єктах Донбасу.

"Спільно зі Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ тривають планові ремонтно-відновлювальні роботи на критичних об’єктах цивільної інфраструктури Донбасу, які зазнали ушкоджень внаслідок обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації та їхніх найманців. ...Українська сторона СЦКК закликає окупаційну адміністрацію та збройні формування Російської Федерації не перешкоджати проведенню запланованих ремонтно-відновлювальних робіт", - йдеться у повідомленні. Зазначається, що протягом 29 грудня спеціалісти Попаснянського району електричних мереж Луганської енергетичної компанії продовжували прокладати підземний електричний кабель для підключення споживачів селища Золоте-4.

Читайте також: Новорічна “тиша”: за поточну добу окупанти на Донбасі вогонь не відкривали

У Красногорівці і Мар’їнці тривали ремонтно-відновлювальні роботи на дахах житлових будинків, які були пошкоджені внаслідок обстрілу російських найманців.

В Авдіївці здійснювалися планові роботи на Донецькій фільтрувальній станції, а також забезпечувався безпечний проїзд працівників робочої зміни до ДФС і назад.