Вдова бійця АТО передала на передову 750 кілограмів продуктів

Фото

Голова благодійної організації "Кіровоградський обласний благодійний фонд соціальних гарантій учасників та ветеранів АТО" Ірина Коновалова передала для бійців батальйону "Святослав" в зону проведення операції Об'єднаних сил 750 кілограмів польових продуктових наборів. 

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області.

Жінка пояснила, що свою справу присвячує пам’яті загиблого в зоні АТО чоловіка Сергія Коновалова. 

Вдова бійця АТО передала на передову продуктові набори / Фото: kg.npu.gov.ua

“Роблю це з перших днів АТО, продовжую тепер. Ще й надто, з деяких пір вважаю це справою свого життя і присвячую світлій пам’яті мого чоловіка – Сергія Миколайовича Коновалова, підполковника Збройних сил, заступника командира 42-го полку. Він пройшов Іловайський котел, побував і зміг вирватися з полону, був поранений і після цього продовжив службу у 23-му батальйоні ЗСУ. Через пережиті випробування і хворобу він пішов в інший світ, а зараз продовжують самовіддано обороняти Вітчизну його побратими. Я живу і працюю в пам’ять про нього, заради єдиної мети – підтримати наших бійців, які мають повернутися додому живими та неушкодженими, і обов’язково переможцями”, – підкреслила Коновалова.

Читайте також: Військові медики США і Канади відвідали госпіталь у районі проведення ООС

За словами заступника очільника поліції області Руслана Горяченка, важливий вантаж найближчим часом буде відправлено до місця призначення, і працівники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» зможуть отримати продукти.