Бойовики обстріляли з важкої артилерії сили АТО на Луганському напрямку - штаб

Російсько-окупаційні війська з початку доби здійснили 13 обстрілів українських опорних пунктів, при цьому жоден боєць не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні. 

"У першу половину доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18.00 зафіксовано 13 обстрілів українських опорних пунктів", - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку із забороненої 122 мм артилерії незаконні збройні формування вели вогонь по укріпленнях ЗСУ поблизу населеного пункту Причепилівка.

Читайте також: Закінчується АТО, але не завершується війна на Сході - Забродський

На Донецькому напрямку з підствольних гранатометів та стрілецької зброї бойовики двічі обстріляли оборонців Водяного та Авдіївки. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї НЗФ відкривали вогонь по захисниках Красногорівки і шахти «Бутівка». Крім того, стрілецьку зброю бойовики застосували в районі Мар’їнки та Широкиного, зазначають у прес-центрі.

"Внаслідок ворожого вогню жоден український воїн не постраждав. Ситуація на лінії розмежування сторін надійно контрольована військовослужбовцями Збройних сил України", - наголосили у штабі АТО.

Як повідомлялося, 28 квітня бойовики здійснили 61 обстріл українських позицій.

Вже завтра, 30 квітня, на Донбасі формат АТО змінюється на Операцію об'єднаних сил.