У Горлівці п'яна дружина бойовика розстріляла цивільне авто — розвідка

У російсько-окупаційних військах на території Донбасу збільшується кількість правопорушень, пов’язаних із вживанням особовим складом алкоголю і наркотичних речовин.

Про це заявив на брифінгу в середу у Києві  речник з питань АТО Міністерства оборони Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За  даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у російсько-окупаційних військах на території Донецької та Луганської областей збільшується кількість правопорушень, пов’язаних із вживанням особовим складом алкоголю і наркотичних речовин, порушенням правил поводження та зберігання зброї і боєприпасів”, - сказав він.

Так, 23 жовтня п’ять військовослужбовців однієї з частин так званого 1-го  армійського корпусу  були виявлені за вживанням спиртних напоїв під час робіт із завантаження боєприпасів. Інші двоє військовослужбовців цієї ж частини загинули внаслідок підриву на власній міні у районі розташування підрозділу.

Читайте також: Окупанти зривають перемир'я на всіх напрямках. Штаб АТО назвав "гарячі точки"

Водночас, дружина військовослужбовця іншої частини т.зв. 1 АК під час спільного вживання спиртних напоїв з військовослужбовцями викрала в одного з них автоматичну зброю і обстріляла автомобіль та майно цивільної особи у Горлівці.

Крім того, 24 жовтня у Донецьку співробітниками т.зв. МВС “ДНР” було виявлено факт незаконного зберігання зброї та наркотичних речовин військовослужбовцями російських окупаційних військ.