На території школи поблизу Торецька пролунав вибух, є потерпілий

Внаслідок детонації охоронець недіючого навчального закладу в м. Залізне, що поблизу прифронтового Торецька Донецької області, отримав численні осколкові поранення.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Донецькій області на своїй сторінці в Facebook.

"В результаті детонації охоронець недіючого навчального закладу отримав численні осколкові поранення. Постраждалий доставлений до лікарні. На місці події працює поліція.

"Близько 15:30 до Торецького відділення поліції поступила інформація про вибух невідомого пристрою на території школи № 15, м. Залізне, що поблизу прифронтового Торецька. Правоохоронці відразу виїхали на місце події. В ході перевірки встановлено, що вказана школа перебуває в безпосередній близькості до лінії розмежування та з моменту бойових дій не працює", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Торецьк відзначив третю річницю звільнення від терористів

Попередньо відомо, що 30-річний чоловік хотів увійти через вхідні двері, як раптом пролунав вибух. Постраждалий охоронець доставлений до лікарні. Діагноз уточнюється.

"Місце вибуху оглядають слідчо-оперативна група Торецького ВП, вибухотехніки та кінолог зі службовою собакою. Обставини події встановлюються. Подія зареєстрована у журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень громадян про правопорушення та інші події", - додали в поліції.