Українсько-британський проєкт TechBridge розпочав роботу

Українсько-британський проєкт TechBridge розпочав роботу

Укрінформ
Розпочав роботу спільний проєкт України та Великої Британії TechBridge, спрямований на розвиток технологічних секторів обох країн.

Про це повідомив у Телеграмі віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Укрінформ.

«Розвиваємо український ІТ-сектор разом з Великою Британією — офіційно запустили технологічний міст UK-Ukraine TechBridge. Тепер українські ІТ-компанії та стартапи матимуть ще більше можливостей для розвитку, зокрема, легше залучатимуть додаткове фінансування від британських інвесторів та отримуватимуть гранти», - йдеться в повідомленні.

На переконання Федорова, спільний проєкт дасть змогу українському бізнесу ефективніше співпрацювати з британськими колегами та партнерами. А нові партнерства з топовими гравцями британської ІТ-індустрії сприятимуть розробці потужних спільних продуктів та послуг.

Читайте також: Україна й Румунія підвищуватимуть стійкість інтернет-мереж та розвиватимуть 5G - Федоров

Крім того, важливою частиною цієї ініціативи є рескілінг- та апскілінг-програми для українських ІТ-спеціалістів від топових світових компаній — Cisco, Salesforce, Oracle. Тож після участі в цих програмах українські розробники підсилять українську ІТ-індустрію.

Як повідомлялося, українські IT-компанії презентували свої продукти та сервіси на найбільшій tech-події Японії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-