Українська армія отримає новітні дрони-невидимки

Українська армія отримає новітні дрони-невидимки

Укрінформ
Директор ДП "СпецТехноЕкспорт" Павло Барбул сподівається, що безпілотні авіаційні комплекси серії Sparrow, які вже пройшли відомчі випробування, незабаром надійдуть на дослідну експлуатацію у ЗСУ.

Про це він заявив на міжнародній виставці "Зброя та безпека 2016", яка проходить у Києві, повідомляє прес-служба "Укроборонпрому".

Дрони Sparrow призначені для проведення тактичної розвідки ближньої та середньої дальності. Швидкість розгортання, простота і надійність в експлуатації, стійкість до механічних та температурних впливів, а також повна захищеність від вологи роблять їх незамінними помічниками для тактичних розвідувальних груп.

"Більше того, завдяки малим розмірам і спеціальним матеріалам, ці БПЛА можуть проводити візуальну розвідку, залишаючись при цьому непоміченим як візуально, так і для радарів", - зазначають в "Укроборонпромі".

Крім того, дрони цієї серії передають не тільки повну картинку з досліджуваної території в онлайн режимі, а й визначають вид техніки противника та їх координати, передаючи цю інформацію на пульт управління в онлайн режимі.

Розробником безпілотного комплексу є приватне підприємство "Спайтек".

Нагадаємо, що XIII міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та безпека-2016" триватиме до 14 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-