Через байдужість чиновників під загрозою опинився інвестпроект - Саакашвілі

Через байдужість чиновників під загрозою опинився інвестпроект - Саакашвілі

Укрінформ
Будівництво зернового терміналу поряд з портом "Південний" найбільшою американською продовольчою компанією "Cargill" опинилось під загрозою зриву через невиконання днопоглиблювальних робіт, які належить вести українському підприємству.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі.

"Найбільша американська інвестиція в Україні опинилася під загрозою зриву через недбалість київських чиновників, які відмовляються виконувати взяті на себе за договором зобов'язання", - зазначив Саакашвілі.

За словами голови ОДА, "зведення новобудови, в яку інвестор вкладає понад 200 мільйонів доларів, може бути зупинено через невиконання деякими чиновниками Кабміну України зобов'язань, згідно з укладеним договором з американською компанією. Зокрема, належало здійснити днопоглиблювальні роботи в порту "Південній", де споруджують зерновий термінал. А зараз американському інвестору кажуть: "а може, не варто вести днопоглиблювальні роботи"?

"Невже не зрозуміло, що слід виконувати взяті на себе зобов'язання? Ці кошти є, вони передбачені на створення нових робочих місць, і я буду добиватись, щоб будову було завершено", - підсумував Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-