Зеленський обговорив із Сирським посилення українських воїнів

Зеленський обговорив із Сирським посилення українських воїнів

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський обговорив із головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сирським посилення українських воїнів у ключових точках фронту.

Про це глава держави повідомив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Сьогодні говорив із головкомом Сирським, зокрема про те, як посилити наших воїнів у ключових точках фронту. І особлива увага зараз – Донеччині», - поінформував він.

Зеленський висловив слова вдячності воїнам, хто зараз на фронті, на бойових завданнях, на позиціях, на постах, а також усім, хто тренує воїнів, готує українські бригади.

Він подякував усьому колективу ДСНС, працівникам Національної поліції, які дбають про людей, тим, хто працює в бригадах екстреної медицини, які допомагають українцям «в усіх областях, у кожному місті, в усіх районах, хоч би як близько це було до фронту чи кордону з Росією».

Читайте також: Допомога США підвищить ефективність ЗСУ як в обороні, так і наступі - експерт

Також глава держави подякував усім, хто впроваджує нові технології в українській армії, хто працює на оборонних виробництвах, «які роблять усе, щоб сила нашої держави зростала».

«Дякую всім партнерам, які допомагають та реалізовують домовленості про спільні оборонні проєкти. Наше виробництво має щомісяця відчутніше доповнювати постачання зброї від партнерів, і саме таку мету ми ставимо: щомісяця – більше української зброї», - резюмував Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України впродовж дня відбили 56 атак російської армії на п'яти напрямках, найбільше – на Новопавлівському.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-