В EBU кажуть, що Португалія повернула музику на Євробачення

В EBU кажуть, що Португалія повернула музику на Євробачення

Укрінформ
Виконавчий продюсер Європейської мовної спілки (EBU) Йон Ола Санд привітав Сальвадора Собрала і його команду з перемогою на Євробаченні-2017, зазначивши, що був вражений виступом співака.

Про це він сказав на прес-конференції, що відбулася вночі після гранд-фіналу Євробачення-2017 у Києві.

"Я був дуже-дуже вражений вашим виступом. Ви знову принесли музику до конкурсу Євробачення. І це підкупило як аудиторію, так і професійне журі. Це була чудова перемога для чудової пісні. І ми дуже раді, що були частиною цього", - підкреслив Йон Ола Санд.

Від імені EBU він також подякував владі Києва за проведення конкурсу і висловив сподівання, що Євробачення 2018 року у Португалії матиме настільки ж гарну підтримку.

Йон Ола Санд приніс португальській команді невеликий вітальний пакет документів із загальною інформацією про конкурс і пообіцяв, що дуже скоро в ньому буде набагато більше інформації, адже він збирається приїхати до Португалії вже за кілька тижнів.

"Це сесія, яку я проводжу кожного року, коли у нас є новий переможець і нова країна. Це - початкова точка. Ми відкриваємо новий розділ. І відсьогодні я буду повністю зосереджений на підготовці конкурсу 2018 року. І EBU покладає всі ресурси, всі сили нашої команди на те, щоб вас підтримати. Це буде виклик, але це буде щось, що зміцнить мережу суспільного мовлення, це зміцнить націю і місто-господар конкурсу", - пообіцяв представник EBU.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-