Руслана  вважає, що завтра стане не “гіршою за Тімберлейка”

Руслана вважає, що завтра стане не “гіршою за Тімберлейка”

Укрінформ
Українська співачка Руслана впевнена, що буде не гіршим хедлайнером фіналу Євробачення, ніж торік американська "зірка" Джастін Тімберлейк.

Про це вона сказала під час сьогоднішньої прес-конференції в МВЦ, де відбувається пісенний конкурс, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мені випала велика честь виступати у фіналі й бути хедлайнером. Я не думаю, що я зроблю це гірше, ніж Тімберлейк минулого року. І я дуже дякую Євробаченню за можливість знову сказати важливий месидж для України», - підкреслила артистка.

Вона розповіла, що вивчала манеру співу у Карпатах і дуже активно боролася за збереження Карпатських гір, пралісів і древньої культури, яка сьогодні щезає. І вперше за 20 років повертається завтра на велику сцену з новою піснею, яка перевершує «Дикі танці», з якою вона колись виграла Євробачення.

Руслана додала, що з цією піснею цілком можливо було б виграти конкурс, проте вона виступатиме лише як гість, хоча й з відчуттям, що є учасницею Євробачення.

«Я буду співати трошки більше трьох хвилин. Співатиму трьома мовами - українською, англійською і мовою своїх гір, унікальною, містичною манерою, якою колись співав, мабуть, увесь світ», - сказала співачка.

Вона розповіла, що над цим проектом - над шоу, музичним відео - працювала величезна команда. «Це, мабуть, єдиний мій проект, де я взяла найбільшу кількість людей», - зазначила артистка.

За її словами, вона продюсувала цю пісню разом з Андрієм Міцкевичем, над українським текстом працювало багато людей, а англійський створювала співачка зі Швеції Сандра. Музичне відео знімали відомі українські режисери Олесь Санін і В'ячеслав Пілунський, над хореографією працювали Ірина та Володимир Мазур, балет «Життя».

«Те, що буде відбуватися завтра на сцені, ми робили разом із продюсерами Євробачення, і ви побачите справжню інтеграцію України в Європу на сцені. Команда Євробачення відчула українську екзотику як свою рідну», - вважає Руслана.

Вона уточнила, що виступатиме в кольчузі вагою 10 кілограмів, в якій знімалася у кліпі.

Насамкінець Руслана звернулася до всіх переможців Євробачення, у тому числі й до того, який визначиться завтра. «Кожна перемога на Євробаченні дає сили зробити щось більше... Мені б хотілося, щоб мій виступ допоміг багатьом людям відчути тепло в серці, змінити ставлення до України, відкрити мою країну знову, відкрити її екзотику, зберегти Карпати»,- наголосила тріумфаторка Євробачення-2004.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-