Джамала виступила у першому півфіналі з піснею «1944» в новому аранжуванні

Джамала виступила у першому півфіналі з піснею «1944» в новому аранжуванні

Відео
Укрінформ
Переможниця Євробачення 2016 Джамала під час першого півфіналу пісенного конкурсу Євробачення 2017 виконала пісню «1944», котра принесла їй перемогу на Євробаченні-2016 у Стокгольмі, в новому аранжуванні.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Переможниця Євробачення - 2016 Джамала стала хедлайнером першого півфіналу пісенного конкурсу, що відбувається в Києві. Вона виконала пісню «1944», котра принесла співачці перемогу в Стокгольмі.

Вона сказала,що у неї був незвичайний рік і вона навіть вийшла заміж.

Окрім того, у виконанні Джамали прозвучить і композиція «Заманили».

Загалом, Джамала тричі виступить на конкурсі Євробачення - 2017 у Києві.

Як повідомлялося, у фіналі, який запланований на 13 травня, Джамала виступить ще раз із прем’єрою нової пісні «I Believe in U», до якої залучить артистів зі своєї команди талант-шоу «Голос Країни» – Анну Куксу, Наіле Ібрагімову та Кемі Оке.

Нині в Києві проходить перший півфінал пісенного конкурсу Євробачення - 2017. Представники вісімнадцяти країн-учасниць шоу - Чорногорії, Фінляндії, Грузії, Португалії, Бельгії, Швеції, Албанії, Азербайджану, Австралії, Кіпру, Словенії, Вірменії, Молдови, Чеської Республіки, Латвії, Ісландії, Греції та Польщі уже виступили і чекають результатів. Другий півфінал та фінал пісенного конкурсу відбудуться 11 і 13 травня відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-