Пресі показали backstage Євробачення

Пресі показали backstage Євробачення

Укрінформ
Backstage tour для преси провели сьогодні в Міжнародному виставковому центрі, де відбувається "Євробачення-2017". 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.  

Журналістам показали Delegation bubble - місце, де делегації країн-учасниць проводять значну кількість часу і де, окрім сцени, найбільш творча атмосфера. Тут розміщені кімнати, де члени делегацій переодягаються, протягом дня тримають свої речі. Таких кімнат 27 - на одну більше, ніж учасників фіналу. Кожна з них під час півфіналів і фіналу бронюється за якоюсь країною - і на кожній свій прапорець. 

В іншому крилі - кімнати для makeup і для зачісок, тобто гримерні. Як розповіли представникам ЗМІ волонтери Юлія та Анастасія, кількість професійної косметики, всіляких засобів, пензликів, фенів тощо, якими вони наповнені, просто неймовірна.

"Скажімо, 200 відтінків олівців для губ, 200 - для очей, 40 палітр тіней, 100 літрів шампуню, 500 видів якихось примочок для волосся, тисячу шпильок таких, тисячу - інших, півтори тисячі рушників... Насправді увесь цей конкурс - це ознака великого масштабу роботи за кадром і якщо, зокрема, говорити про косметику, то цією косметикою можна було би забезпечити 4 Fashion Weeks. Як кажуть фахівці, які там працюють, за потреби можна одночасно робити макіяж тисячі людей. Тобто це просто феєричні цифри! І насправді так з усім - світлом, звуком... Кожен номер вимагає злагодженої праці великої кількості людей", - розповіла Юлія. 

Посередині Delegation bubble міститься Lounge zone. Це новітня ідея. Вперше вона була створена на Євробаченні минулого року. До того спільної зони для делегацій на цьому пісенному конкурсі не існувало. В ній усюди є екрани, де транслюється все, що відбувається на сцені - репетиції, прямі ефіри, концерти тощо. 

"В цьому відпочинковому просторі невеличке кафе для перекуски, а також чимало сервісів, які допомагають гарно виглядати - крім makeup, тут є кімнати, де можна щось підшити, випрати речі - суха хімчистка, для масажу - тут, як у спорті, люди мають складний розклад, майже не сплять, дуже багато працюють, тож можуть виникати моменти, коли треба поновити сили. Також тут постійно чергує медична допомога", - розповіли волонтери. 

Тут є й кімната для soundcheck - перевірки звуку перед виступом, viewing room - де після роботи на сцені переглядають запис свого номера, дають вказівки щодо його корекції.  

Тобто Delegation bubble - це робоча і відпочинкова зона підготовки до шоу. Зазвичай тут багато людей, все виглядає дуже творчо, емоційно, хтось розспівується, хтось тренується, готується до виступів чи репетицій - жива закулісна атмосфера.

"Насправді кожні 20 хвилин тут щось відбувається. Маршрут делегацій досить чіткий. І міф про те, що творчі люди - досить розхлябані і непунктуальні, тут не працює, тому що треба мати високу витримку, щоб усе встигати", - зазначила Юлія. 

Журналісти наостанок ще раз оглянули порожню залу, яка стежила за ними неймовірною кількістю світлових приладів, сцену, яка повністю - екран. Так само, як і підлога та стіни ліворуч і праворуч, як арки, що символізують єдність Європи і України. Тож відповідно кожен артист може створити унікальний номер, запустивши свій відеоряд або свої візуальні ефекти на всі ці площі. 

Все це сьогодні оживе - під час першого півфіналу Євробачення-2017, коли залу заповнять 7,5 тис. глядачів - це приблизно два палаци "Україна".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-