Кириленко після репетиції O.Torvald: Треба потрапити до ТОП-10

Кириленко після репетиції O.Torvald: Треба потрапити до ТОП-10

Фото
Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко відвідав Міжнародний виставковий центр і переглянув першу репетицію українських конкурсантів O.Torvald на сцені Євробачення-2017.

Про це повідомляє Eurovision.ua.

"Віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко у п’ятницю, 5 травня, відвідав головну арену Євробачення-2017 – Міжнародний виставковий центр. Посадовець пройшовся маршрутом, яким до арени йтимуть глядачі, поцікавився готовністю та безпекою проведення головної арени європейського пісенного конкурсу. Пан Кириленко наживо побачив перший вихід земляків на сцену, продивився усі чотири репетиції української команди", - йдеться у повідомленні.

Віце-прем'єр зняв собі на мобільний частину виступу та сказав, що наш рок-гурт "виглядає достойно".

"Треба точно до першої десятки потрапляти! Україні складно буде знову перемогти... Хоча арена в нас готова, якщо так трапиться – просто не будемо її демонтувати", – пожартував посадовець.

Крім того, у перерві між виступами Кириленко коротко поспілкувався з лідером команди. Він побажав фронтмену гурту O.Torvald Євгену Галичу успіхів і не хвилюватися.

"Намагаємося робити все на висоті та достойно представити країну", – відповів співак.

Політик також поспілкувався з директором з виробництва Євробачення-2017 Ола Мельцигом, керівником української делегації Олександром Косяченком та іншими відповідальними особами.

Фото: Eurovision.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-