На «Євробачення» з'являться додаткові квитки

На «Євробачення» з'являться додаткові квитки

Укрінформ
Організатори міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення», який в 2017 році пройде в Києві на території Міжнародного виставкового центру, оновили схему залу для глядачів, остаточно адаптувавши її під схему розміщення техніки.

Це дало змогу збільшити кількість посадочних місць у залі, що дасть можливість вийти в продаж з останньою хвилею квитків, повідомив Укрінформ тікетинг-супервайзер «Євробачення» Дмитро Прикордонний.

За його словами, оскільки ряд унікальних технічних рішень втілюється вперше, схема залу для глядачів трохи змінилася вже після повної інсталяції усього устаткування.

"Будівля МВЦ є однією з найкращих локацій для «Євробачення» за останні роки з точки зору розміщення сцени, екранів, техніки для спецефектів, музики і світлового шоу. Тому чим ефективніше ми використовуємо кожен сантиметр простору, тим більш ефектним вийде шоу", - відзначив Прикордонний.

Він додав, що після зміни схеми незначну кількість крісел довелося змістити через вимоги безпеки і зміни кута огляду. В середньому цей обсяг становить не більш як 2% від загальної кількості місць. 

«Частина квитків на ці місця була розкуплена. Оскільки йдеться про порівняно невелику кількість гостей «Євробачення», офіційний квитковий оператор Concert.ua зможе оперативно зв'язатися особисто з кожним і запропонувати безвідплатну рівноцінну заміну в іншій частині залу або поверне кошти за бажанням клієнта. У зв'язку з оновленням схеми залу також з'явилися додаткові місця в залі для глядачів і, зокрема, в фан-зоні. Це дасть змогу найближчим часом вийти в продаж з останньою хвилею квитків", - наголосив Прикордонний. 

Він також нагадав, що у зв'язку з підвищеними заходами безпеки на концертах конкурсу і «аеропортовим» рівнем контролю на заходи бажано приходити за дві години до початку. Крім того, рекомендується мати при собі документи, що посвідчують особу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-