Трамп отримав останнє попередження про ув’язнення, якщо знову проявить неповагу до суду

Трамп отримав останнє попередження про ув’язнення, якщо знову проявить неповагу до суду

Укрінформ
Дональд Трамп отримав останнє попередження від судді в Нью-Йорку про можливість ув’язнення, якщо він ще хоча би один раз порушить заборону коментувати процес, пов’язаний із незаконною виплатою грошей порноакторці.

Це сталося після того, як у понеділок Трамп був звинувачений у черговому прояві неповаги до судового процесу, передає Укрінформ із посиланням на WP.

«Я визначаю десятий прояв з вашого боку кримінальної неповаги до суду», - наводить видання слова судді Верховного суду Нью-Йорка Хуана Мерчана.

При цьому, суддя висловив стурбованість, що Трамп, очевидно, не звернув уваги на попередні рішення суду.

«Надалі цей суд повинен буде розглянути тюремне ув’язнення. Останнє, що я хочу зробити, це кинути вас у в'язницю», - зазначив суддя Трампу.

Мерчан зауважив, що ув'язнення Трампа вимагатиме суттєвих зусиль із залученням кількох правоохоронних органів, в тому числі, Секретної служби та Департаменту виправних установ Нью-Йорка.

«Зробити такий крок було би руйнівним для цього процесу», - додав Мерчан.

Читайте також: Трамп зізнався, що хотів приєднатися до натовпу, який штурмував Капітолій

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня суддя Мерчан визнав експрезидента Трампа винним у порушенні заборони на розголошення інформації про судовий процес над ним у так званій справі про «порногроші». Обвинувачення у справі стверджувало, що десять дописів Трампа в його соцмережі Truth Social, де критикувались відібрані судом присяжні та потенційні свідки прокуратури, порушують так званий gag order – заборону розголошення інформації про учасників процесу. Тоді суддя висловив попередження та зобов'язав політика сплатити 9 тисяч доларів штрафу.

Фото: Pool

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-