На ще одній фотографії британської королівської родини помітили сліди фотошопу

На ще одній фотографії британської королівської родини помітили сліди фотошопу

Укрінформ
В американському фотоагентстві Getty Images заявили про ще одну світлину королівської родини Великої Британії, яка піддавалась цифровій обробці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Згідно із заявою агентства, фотографія королеви Єлизавети ІІ з її онуками та правнуками, зроблена принцесою Вельською Кейт та оприлюднена Кенсінгтонським палацом минулого року, зазнала цифрової обробки. Аналіз CNN показав, що на світлині є ознаки змін у 19 місцях.

У палаці заявили, що фото було зроблене Кейт у замку Балморал у Шотландії за кілька місяців до смерті королеви. Однак виявлені сліди фотошопу можуть свідчити, що світлина була зроблена із кількох знімків.

Зокрема у CNN виявили неправильне розташування спідниці та ковдри королеви, а також дивана, на якому вона сидить. Також пасма волосся принцеси Шарлотти та край плеча принца Луї вийшли розмитими. Окрім цього, освітлення кількох членів королівської родини на фото не збігається з загальним освітленням на фотографії.

Читайте також: Новина про смерть короля Чарльза ІІІ є фейком - посольство Британії

У Кенсінгтонському палаці відмовились від коментарів, йдеться у матеріалі.

Як повідомлялося, 11 березня принцеса Вельська Кетрін публічно перепросила за публікацію відредагованої фотографії, на якій вона зображена з дітьми - синами Джорджем і Луї та донькою Шарлоттою.

Фото: Prince and Princess of Wales/Kensington Palace/PA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-