Мера Нью-Йорка звинувачують у сексуальних домаганнях

Мера Нью-Йорка звинувачують у сексуальних домаганнях

Укрінформ
Колишня співробітниця мерії Нью-Йорка подала позов до суду проти мера Еріка Адамса, якого звинуватила в сексуальному домаганні в 1993 році, коли вони обидва працювали в муніципальному управлінні транспортної поліції.

Про це передає Укрінформ з посиланням на Reuters.

У цивільному позові до суду штату Нью-Йорк на Манхеттені колишня працівниця управління Лорна Біч-Матура стверджує, що довіряла Адамсу і звернулася до нього по допомогу, оскільки він на той час був лідером Асоціації захисників поліції Нью-Йорка й виступав за рівність і справедливе ставлення до чорношкірих співробітників. Працюючи в транспортному управлінні, вона нібито неодноразово стикалася з сексуальними домаганнями та дискримінацією.

Читайте також: Трамп не зміг оскаржити виплату $5 мільйонів письменниці, яка звинуватила його у домаганнях

Адамс, за її словами, погодився допомогти їй отримати підвищення й запропонував відвезти додому, щоб обговорити це питання, але замість цього зупинився в темному місці, де вимагав сексуальних послуг в обмін на свою допомогу.

За словами Біч-Матури, вона відсмикнула руку, яку Адамс силоміць поклав на свої оголені геніталії. Потім він буцімто почав мастурбувати й еякулював на неї. Далі висадив її на станції метро.

За словами скаржниці, Адамс «у помсту за відмову від його сексуальних вимог» добився переведення її в інший відділ, звідки вона була змушена звільнитися під час скорочення штату.

Читайте також: Зірку «Гри в кальмара» визнали винним у сексуальних домаганнях

Закон штату Нью-Йорк дає змогу звертатися до суду з цивільним позовом щодо сексуального насильства незалежно від давності його вчинення.

Адамс через адвокатів категорично заперечив ці звинувачення.

Фото: CNN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-