Гейлі виключає можливість висуватися як незалежна кандидатка на президентських виборах

Гейлі виключає можливість висуватися як незалежна кандидатка на президентських виборах

Укрінформ
Претендентка на участь у президентських виборах від Республіканської партії США Ніккі Гейлі відкидає ідею висуватися як незалежна чи безпартійна кандидатка в разі висунення експрезидента Дональда Трампа.

Як передає Укрінформ, про це вона сказала в інтерв’ю Fox News.

«Я консервативна республіканка, – заявила вона, відповідаючи на запитання про перспективи її участі у виборах. – Я була нею все своє життя, і ви знаєте, проблема в тому, що зараз усі кажуть: якщо ви не підтримуєте Дональда Трампа, то ви демократ. Це жахливо, і це не об'єднує, і це не допоможе нікому перемогти на загальних виборах».

Вона наголосила, що не висуватиметься як незалежний кандидат чи під гаслом «Без ярликів».

«Ми хотіли дати людям право голосу. Сьогодні ми це зробимо, – сказала вона, сподіваючися на підтримку на праймеріз, які заведено називати «супервівторком», оскільки внутрішньопартійні голосування відбудуться одночасно у 15 штатах і одній території. – Боже, благослови Америку, що ми можемо це зробити. А потім підемо далі… Шістнадцять штатів хочуть, щоб їхні голоси були почуті. Давайте дозволимо їхнім голосам бути почутими».

Читайте також: Трамп виграв кокуси Республіканської партії у Північній Дакоті

Водночас Гейлі ухилилася від відповіді на запитання, чи підтримає вона Трампа, якщо він переможе на праймеріз у «супервівторок».

Як повідомлялося, 5 березня, під час «супервівторка», відбудуться внутрішньопартійні голосування в багатьох штатах. Досі Гейлі виграла лише на праймеріз у місті Вашингтоні. Експерти та політики висловлювали припущення, що в разі програшу вона зможе балотуватися як незалежна кандидатка.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-