Негода у Пакистані: кількість жертв зросла до 35

Негода у Пакистані: кількість жертв зросла до 35

Укрінформ
Десятки людей загинули, оскільки сильний дощ та снігопад призвели до зупинки життя в районі Гілгіт-Балтистан та деяких районах провінцій Белуджистан та Хайбер-Пахтунхва у Пакистані.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Dawn.

Як зазначається, частини провінції Белуджистан залишаються в полоні морозної погоди, мінусова температура змусила людей залишатися вдома.

За даними Управління з ліквідації наслідків стихійних лих провінції Хайбер-Пахтунхва, кількість жертв негоди сьогодні досягла 35 осіб. Окрім того, в окремих інцидентах, пов'язаних з дощем, постраждали ще 43 людини.

Речник Управління Таймор Хан повідомив Dawn, що 46 будинків по всій провінції були повністю пошкоджені внаслідок дощу та зсувів грунту, а понад 300 споруд частково зруйновані.

За його словами, за спеціальними вказівками головного міністра провінції Алі Аміна Гандапура до постраждалих районів було відправлено засоби допомоги. Також видані директиви щодо розчищення заблокованих автошляхів, додав Хан.

Представник Управління сказав, що внаслідок негоди постраждали райони Чарсадда, Нижній та Верхній Дір, Малаканд, Моманд, Банну, Хайбер, Баджаур, Новшера, Пешавар, Шангла та Кохістан.

Читайте також: У бразильському штаті Ріо-де-Жанейро через зсуви ґрунту та повені загинули вісім людей

Упродовж останніх чотирьох днів електропостачання залишається відключеним у декількох районах.

Як повідомлялося, сильні дощі у Пакистані спричинили обвалення будинків і зсуви ґрунту, щонайменше 29 людей загинули і 50 постраждали внаслідок негоди.

Фото: courtesy Umer Bacha

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-