Старший син Трампа отримав лист із білим порошком

Старший син Трампа отримав лист із білим порошком

Укрінформ
Старший син колишнього президента США Дональд Трамп-молодший отримав конверт з білим порошком невідомого походження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ABC News з посиланням на власні джерела.

«Дональд Трамп-молодший, старший син колишнього президента Дональда Трампа, отримав та відкрив лист з невідомим білим порошком у понеділок ввечері», - заявили джерела.

Як зазначається, син Трампа розкрив конверт, після чого порошок розлетівся по його будинку у штаті Флорида. На місце виїхали групи спеціалістів у костюмах хімічного захисту.

«Результати дослідження речовини не дали остаточного визначення, що саме це було, але офіційні особи на місці події не вважають, що вона смертельно небезпечна», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Урядові установи Бельгії отримали конверти з токсичним порошком

Представники Трампа-молодшого підтвердили інформацію у ЗМІ про білий порошок у конверті.

Сам Дональд Трамп-молодший заявив, що це вже другий конверт з білим порошком, який був відправлений йому поштою протягом останніх років. «Те, що подібні речі трапляються, стало вже надто звичайним», - сказав він.

Зазначається, що у 2018 році дружина сина Трампа розкрила конверт, адресований голові сімейства, всередині якого була підозріла речовина. Пізніше правоохоронцям вдалося знайти відправника листа. Його засудили до п'яти років позбавлення волі умовно.

Як повідомляв Укрінформ, до виборчого офісу федерального міністра економіки, віцеканцлера ФРН та одного з лідерів партії «Зелених» Роберта Габека надійшов пакет з підозрілим порошком, розпочато розслідування.

Фото: Lev Radin / Keystone Press Agency / Global Look Press

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-